Opdrachtgevers

PARTY HANDS op uw evenement

Party Hands is een jonge organisatie en ontstaan vanuit Van der Kroft’s Party Rental. Meerdere relaties gaven duidelijk te kennen tijdelijke horeca professionals voor bediening en achter de schermen via Van der Kroft’s Party Rental te willen inzetten. Enthousiaste medewerkers, die in teamverband zelfstandig kunnen werken door hun ervaring en inlevingsvermogen.
De medewerkers achter de schermen kennen bovendien de materialen van Van der Kroft’s Party Rental. Zij kunnen de logistiek op het evenement geheel voor u verzorgen.

Party Hands beschikt over medewerkers die verschillende taken op een evenement kunnen uitvoeren:

  • Bediening
  • Party leiding
  • Garderobe
  • Achter de schermen
  • Op- en afbouw


Professionaliteit in stijl

In de selectie van Party Hands zijn passie, gastvrijheid en betrokkenheid belangrijke criteria. Door regelmatige evaluatie, trainingen en bijeenkomsten hebben wij persoonlijk contact met de Party Hands. Uw ervaringen en verwachtingen zijn hierbij van groot belang.

Net als u vinden wij professionaliteit in gastvrijheid essentieel voor het slagen van uw evenement. Alle party Hands hebben onze basistraining gekregen. Op basis van ervaringen, motivatie en evaluaties worden gerichte vervolg trainingen gegeven.

In de trainingen wordt gerichte aandacht gegeven aan functionele vaardigheden, houding, etiquette en gastgerichtheid.

PARTY HANDS werkt!

Een zakelijke bijeenkomst, galadiner of feest. U bepaalt in de briefing aan ons wat de verwachtingen zijn van uw gasten en opdrachtgever. Voor het evenement bevestigen wij in onze aanpak van het evenement alle afspraken in detail.

Samen met u evalueren wij het evenement en bespreken wij uw ervaringen met Party Hands.

Wij bieden u een herkenbaar betere dienstverlening, die altijd persoonlijk wordt uitgevoerd. Voor, tijdens en na afloop van uw evenement.